VERHUURMOGELIJKHEDEN

Roelantstraat 10 is een mooi ingerichte, lichte, ontspannen werk & maakruimte midden in Amsterdam West. Het bestaat uit een multifunctionele shared office, een privé gespreksruimte en een geluidsdichte (vocal) studio. Roelantstraat 10 is gelegen op de begane grond met eigen opgang en zelfstandige toegang.

Het is een plek die iedereen creatief en constructief kan gebruiken, op je eigen wijze. Een nieuw soort co-creatie plek waar persoonlijke sfeer en direct contact worden gecombineerd met hoogwaardige faciliteiten en een unieke inrichting. 

We streven ernaar op een menselijke maat te werken aan creatie, persoonlijke ontwikkeling en ontmoeting.

Roelantstraat 10 is op verschillende manieren te gebruiken:

In de VOORKAMER vindt de meest diverse activiteit plaats. Daar kun je terecht voor coaching, therapie, les, training en ander tweegesprek. 
We werken met een aantal vaste coaches en docenten maar er is ook ruimte voor spontane sessies in de agenda.

De VOORKAMER kan ook gebruikt worden voor laptoppen, overleggen, workshoppen, uitwerken, presenteren, en ontmoeten.

Het aangrenzende NISJE heeft een expositie-functie voor makers, in de meest brede zin van het woord. 

In de achterliggende STUDIO staan opname, repetitie en productie van stem en muziek centraal. Ook hier kan coaching, therapie, les, training of ander tweegesprek plaatsvinden. 

Als huurder kan je gebruik maken van printer, beamer, kleine kantoorartikelen en een goede WiFi-verbinding. Maar ook van, aromadiffuser, podcast-apparatuur en speaker. In de KEUKEN vind je (goede!) koffie & thee, fris, een koelkast en uiteraard drink- & eetgerei.

Neem contact op met Yinske Silva om te reserveren, de ruimte te bekijken of je wensen te bespreken.

Naast verhuur aan fijne mensen vinden op Roelantstraat10 regelmatig activiteiten plaats. Van kunstexposities, diners, voorstellingen en buurtprojecten. Ook op die manier geven we ruimte aan (verschil)makers.


Op Instagram krijg je een beeld van die activiteiten.

en_US
en_US