SCHEMER


SCHEMER #1: Jacqueline Korevaar – De Grijns van een Djinn.

We starten onze eerste SCHEMER-avond met niemand minder dan verhalenverteller en theatermaker Jacqueline Korevaar en haar show ‘De Grijns van een Djinn’speciaal aangepast aan de ruimte van Roelantstraat 10.

OVER DE GRIJNS VAN EEN DJINN

Er was eens een verhalenverteller die verhalen vertelde, 1001 nachten lang. Wetend dat als het verhaal niet spannend genoeg was, haar dat de kop zou kosten.

Nu verliest niemand meer zijn hoofd voor een verhaal, maar toch willen we steeds spannender en spannender. Wat voor grotesk monster houden we in onszelf verborgen door ons te verdoven met steeds de volgende, de volgende, de volgende? Of moeten we op zoek naar het monster buiten onszelf, zoals in de oude verhalen?

De grenzen tussen werkelijkheid en fantasie vervagen in deze bizarre mix van verhalen uit 1001 nacht en eigen waanzinnige anekdotes van Jacqueline Korevaar

PRAKTISCH

Dag: ma 30 mei
Tijd: 15 minuten voor zonsondergang, dus 21:37 uur
Locatie: Roelantstraat 10
Prijs: 13,- euro incl. 1 drankje.
Duur: 60 minuten, zonder pauze, maar met nazit
Kaartjes:
Koop hier je kaartjes voor ma 30 mei
LET OP!: Er is een max. van 15 gasten

OVER SCHEMER

Wat gebeurt er in de ruimte tussen dag en nacht?

We staan stil bij de SCHEMER, openen onze zintuigen en onze sensitiviteit.
SCHEMER gaat over onscherpte, ongemak, onzekerheid. Maar ook over fantasie, droom, intuïtie, tussen de regels.

Wat is waar? En wat ook?
SCHEMER is een serie van solo-performances van allerlei podiumkunstenaars (singer-songwriter, storytelling, acteurs, muzikanten, poppenspelers, etc.

We starten elke voorstelling 15 minuten voor zonsondergang en eindigen in het donker. Je mag zelf bepalen wanneer in de voorstelling je je lichtje aansteekt.

Volg Roelantstraat10 op Instagram om op de hoogte te blijven of schrijf je in voor de nieuwsbrief via info@roelantstraat10.nl

en_US
en_US